1) Upozornění pro občany, ve dnech  27.5. až  31.5. 2019, tj. pondělí až pátek, se budou na území našich obcí pohybovat pověření zástupci společnosti QUANTUM, a.s. Vyškov, kteří postupně navštíví ty domácnosti nebo firmy, které mají plynovodní přípojku. Účelem jejich návštěvy bude sepsání nové Smlouvy o připojení k distribuční soustavě. Chceme naše občany upozornit, že se v žádném případě nejedná o podomní prodej, ale o nutnou podmínku k bezproblémovému zásobování plynem Vašich domácností v souvislosti se změnou distributora plynu v našich obcích, čemuž předcházel prodej obecního plynovodu.

2)  Drůbežárna Mírovka Svoboda a Havel nabízí k prodeji chovné kuřice hnědé, černé a bílé, stáří 18 až 23. týdnů, cena 180 až 200 Kč/ks. Prodej se uskuteční ve čtvrtek dne 23.5.2019 v Brťoví u zastávky v 10.20 hod a v Prosetíně na návsi v 10 hod. Dále nabízí na objednání rozkrmené krůty, stáří 10. týdnů, cena 310 Kč/ks a prodej kohoutů, vitamínů, krmných směsí pro drůbež a králíky.

3) Kulturní komise Vás srdečně zve na 2. společenské odpoledne, které se uskuteční ve středu 29.5. od 17h v prostorách školy v Prosetíně. Pozvaná paní fyzioterapeutka nám poradí a ukáže, jak se správně hýbat během všedních činností a jak se snadno protáhnout, aby nás nebolela záda, kolena, ani nic jiného. Jde o naprosto nenáročný program, vhodný pro každého a s možností se doptat na to, co Vás trápí. Určitě přijďte, těšíme se na Vás!​